Osastoelämää



 Heissan! Olen nyt viettänyt täällä nuorisopsykiatrian osastolla vähän yli kuukauden, ja kirjoittaminen blogiin on myös jäänyt. Päivät ovat samanlaista mössöä keskenään niin ei ole ollut paljoa kirjoiteltavaa. Nyt huomasin kuitenkin ilokseni että tätä blogia seuraa 2 henkilöä, kiitos paljon mielenkiinnosta! 

Kirjoittaminen täältä käsin on vähän kömpelöä, sillä läppärini on laitoksella ja joudun näpyttämään tätä tekstiä kännykällä. Noh ei se mitään, onnistuu se näinkin. 

Kuitenkin, aloitin reilu viikko sitten maanantaina sähköhoidot masennusta helpottamaan ja olen kauhukseni saanut huomata ruokahalun kasvaneen taas. Vaa’alle en ole päässyt, mutta toivon että en lihoisi paljoa varsinkaan nyt kun elämä toivottavasti alkaa näyttää valoisammalta. Ruokahalun lisäksi olen huomannut muutoksia muistissani, en esimerkiksi meinaa muistaa viikon sisäisiä tapahtumia tai tuttujen hoitajien nimiä. 

Viikonlopuksi pääsen ehkä kotilomille laitokselle, toivotaan että mikään ei estä sitä! 





Kommentit

  1. Ihanaa kuulla, että asiat näyttää valoisemmilta ja toivon, et sähköhoidot toimivat! Olen kuullut monilta, että ne ovat auttaneet todella hyvin. :) Pidän peukkuja pystyssä sille, että pääset viikonlopuksi kotiin! 🤎

    VastaaPoista

Lähetä kommentti